Livrare prin Fan Courier
2014-03-27

Livrarea produselor comandate de pe CT-BLOOM este efectuata prin partenerul nostru Fan Courier. Livrarea comenzilor standard este taxata cu 15 RON si este efectuata in 1 – 2 zile lucratoare. La cerere, expediem colete si prin Posta Romana (taxa de transport colet este in acest caz 9 RON si livrarea va fi efectuata in 3 – 5 zile lucratoare).

Livrarea prin curier rapid se poate face doar in aria de acoperire a firmei de curierat. Lista localitatilor in care produsele pot fi livrate de Fan Courier o gasiti accesand aceasta pagina. In prezent, Fan Courier livreaza fara a taxa pentru kilometri suplimentari in peste 2.400 de localitati din Romania.

Logo-Fan-Curier

Daca localitatea in care doriti sa se faca livrarea nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat trebuie sa platiti 1 leu in plus pentru fiecare km parcurs.

Dupa expedierea coletului se poate urmari traseul acestuia pe site-ul firmei de curierat, prin introducerea numarului documentului de transport (AWB). Numarul AWB trebuie pastrat fiindca acesta contine toate detaliile despre coletul dumneavoastra.

Pentru a afla termenii si conditiile generale de furnizare a serviciilor postale rapide prin Fan Courier va rog sa folositi urmatorul link. Pentru livrarea produselor comandata de pe CT-BLOOM.COM la acestia se adauga termenii si conditiile de utilizare a acestui website.

Acest articol a fost publicat în e-Commerce. Salvează legătura permanentă.